Om Gartnerboligen Borettslag

Velkommen til hjemmeside for Gartnerboligen Borettslag!

Gartnerboligen Borettslag har fått nettopp dette navnet fordi det ligger like ved den gamle gartnerboligen på Skullerud gård der gartnermesteren for gartneriene på gården bodde.
Her skulle det med andre ord gå fint å gro en ny tilværelse. Borettslaget består av 95 andelsleiligheter.

 

Beliggenhet
Gartnerboligen har en sentral beliggenhet i et attraktivt, nyetablert og naturskjønt boligområde på Skullerud med nærhet til «alt» du trenger av servicetilbud, skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Her bor man idyllisk til i et ettertraktet boligområde med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren, samt kort vei til Oslo sentrum.

Turområder
Utenfor døren finner du flotte turområder både sommer- og vinterstid. Om sommeren finnes det stier, lysløyper og turveier som er fine til turgåing, sykling og løping. Om vinteren blir det kjørt opp skispor i lysløypene i tillegg til et stort nettverk av andre løyper. Gartnerboligen ligger i nærhet til Skullerudstua og Rustadsaga som er naturlige utgangspunkter for flotte turer i marka enten du går med familien eller tar deg en deilig tur for deg selv. Ved markastuene Skullerudstua, Rustadsaga, og Mariholtet kan du få kjøpt deilig bakst og varmretter hele året.

Trening
I Skullerud Park finner du flere gode treningstilbud. Her ligger ett av Norges største Klatresentre med tilbud for både store og små. Skullerud Sportssenter, et topp moderne treningssenter på 4000m2, finner du også her. Videre er det et aktivt idrettsmiljø i Rustad IL innen fotball og ski, samt flere rideskoler innenfor nær rekkevidde. Det er også kort vei til Nøklevann for kanoutleie og kajakklubb, og Ulsrudvannet har også flotte badeplasser.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Coop Extra. Du finner også flere servicetilbud som Plantasjen, Tidbakeri, Sørensen Sport, frisør, sushi, Sanremo Restaurant & Pizzeria i kort gangavstand. På Lambertseter finnes det et godt og variert utvalg av kafeer, restauranter, forretninger, servicetilbud, helsetjenester, bibliotek og Symra kino. Bøler Senter ligger også i nærheten med blant annet Vinmonopol, Coop, bokhandler, apotek, frisør, blomsterbutikk med flere.

Skoler/Barnehage
Det er flere skoler i nærheten, som blant annet Rustad Skole (1-7 kl.) og Skullerud Ungdomsskole (8-10 kl.), og kun to oppganger nedenfor leiligheten ligger Gartnerboligen barnehage som tidligere lå ved Langerud Sykehjem. Offentlig kommunikasjon Umiddelbar nærhet til et bredt tilbud av offentlig kommunikasjon via buss, flybuss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Skullerud T-banestasjon som ligger rett ved boligen. Med bil tar det ca. 8 min til Lambertseter, 11 min til Manglerud, 18 min til Oslo S og 40 min til Oslo lufthavn.

Gartnerboligen sameie
Gartnerboligen sameie (org.nr. 923 150 811) er delt i tre seksjoner:
Gartnerboligen borettslag (org.nr. 921 423 462) består av 95 leiligheter. Samtlige leiligheter har balkong/terrasse. Borettslaget disponerer fellesarealer og arealer for boder, tekniske rom, osv., i tillegg til fire felles takterrasser lokalisert i 89A, 91B og 93A.
Gartnerboligen garasjeanlegg består av 93 P-plasser og syv MC-plasser. P-plasser omsettes fritt innenfor borettslaget og følger leilighet ved salg. MC-plasser leies ut av styret. Garasjeanlegget administreres også av borettslagets styre.
Gartnerboligen barnehage er den tredje seksjonen. Barnehagen er eiet og drevet av Oslo kommune.